Как се произвеждат мебели от пластмаса в Нидерландия?

22.06.2020
Как се произвеждат мебели от пластмаса в Нидерландия?

Как се произвеждат мебели от пластмаса? Днес ще ви срещнем с идеята на Plastic Whale.

Plastic Whale- с централа в Амстердам– е първата в света професионална компания за риболов на пластмаса и тяхното мото е „Канали без пластмаса“. Те съчетават успешно каузата си с много добър икономически растеж. Всяка година изваждат тонове от пластмаса от каналите в Амстердам и я преработват като създават плавателни лодки.

Наскоро са се вдъхновили да правят мебели от пластмаса. Как става това погледнете в клипа, който ви споделяме.

 

Уникалното обаче е начина, по който различни компании си подават ръка и работят заедно. Зад всичко това, обаче седи един метод на обучение, който се преподава в Нидерландските университети.

Няма начин да не сте чували за interdisciplinary approach, в наши срещи или презентации. Това е начин на мислене, на работа, който веднъж изграден у студента продължава да се развива и след неговото завършване.  

Както виждате в клипа различни професии работят заедно, за да споделят своя опит и изградят един успешен продукт. Бивши студенти, който са завършили програми като Design, Industrial Engineering, International Business, Environmental Science For Sustainable Energy and Technology и Global Project and Change Management разработват, тестват, преосмислят идеите си, отново тестват, не крият трудностите по пътя, но достигат до един качествен, иновативен и добър продукт.

Искате да научите повече за изброените програми или за начина на преподаване в Нидерландия, свържете се с нас - тук

Logo