Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Дни на отворените врати

open days

*ВАЖНО* Информацията се отнася за отворените врати през пролетта на 2017. За следващите дати, които се очакват да са през Октомври и Ноември 2017, информация ще актуализираме в края на лято 2017.

Стани част от Дните на отворени врати за международни студенти! Всеки университет организира подобни дни, за да може да покаже на заинтересовани бъдещи студенти кампуса си и града.

КЪДЕ? КОГА?
NHTV Breda University of Applied Sciences 10-12 март 2017
Fontys Venlo Business School 17-19 март 2017
Fontys Eindhoven Technology&Business 17-19 март 2017
Avans University of Applied Sciences 15-16 март 2017

Saxion University of Applied Scinces- кампус Енсхеде

2-4 февруари, 2017

Stenden University of Applied Sciences 11 февруари 2017
HZ University of Applied Sciences 3-5 февруари 2017
Inholland University of Applied Sciences

11 февруари 2017

 

Всичко, което трябва да направиш е да се свържеш с нас и ние ще ти помогнем с регистрацията.

Тук може да видите информация за предстоящите дни на отворените врати:

NHTV Breda University of Applied Sciences

Тридневният международен ден на ориентацията се организира от NHTV Breda всяка година пролетта и есента. Тази пролет той ще се проведе на 10-12 Март. По време на последните две събития, около 140 студенти от страни като България, Румъния, Словакия, Русия, Индонезия, Германия, Саудитска Арабия, Литва, Латвия, Полша, Бразилия и много други страни успяха да посетят университета почти безплатно. Съветваме ви да се запишете колкото може по-рано преди този срок, защото местата се изчерпват много преди него! Условията за участие са:

• Вие плащате полетът си до Холандия и разходите за превоз от летището до гарата в Бреда

NHTV Breda поема и отговоря за:

• Настаняването ви в хотел (2 нощувки)

• Всички изхранвания за периода на престой

• Организирани събития за посещение на избраната от вас академия в NHTV Breda (Tourism, Hotel, Logistics, Leisure) – презентации, срещи с преподаватели и студенти, лекции

Информация за полети:

Удобни са полетите на Wizz Air от София до Айндховен. Има отиване на 10.03 (петък) и връщане на 12.03 (неделя) Цената към дата 23.01.2017. е около 90 лева за двупосочен полет. UNIFY може да ти асистира както и с регистрцията за събитието, така и с запазването на полет.

Свържете се с нас, за да се запишете за събитието на 10-12 Март!

 

Fontys Venlo Business School

Дните на отворените врати в университета във Венло ще се проведат на 17-19 Март 2017. Той важи за програмите:

- International Business Economics

- International Business and Management Studies

- International Fresh Business Management

- Logistics Management

- International Marketing

- Logistics Management Engineering

- Master of Business Administration

- Master of Science in Business and Management

- Master in International Logistics, SCM, and Procurement

Университетът поема за вас две нощувки, изхранвания, и организира програма за посещение на лекции и презентации, запознанство с международни студенти и лектори, разходка из кампуса на университета и града Венло. Необходимо е вие да платите за транспортните си разходи.

Инструкции за пътуване за следващата възможна дата:  има полет на 17.03 от София към Айндховен и на 19.03 от Айндховен към София в много удобни часове. Цената на двупосочния билет към дата 23.01  е около 230 лева за двупосочен билет.

Свържете се с нас, за да се запишете за събитието!

Отзиви от вече участвали студенти в събитието:

  "Аз съм изключително доволна от престоя ми във Венло. Университета много ме впечатли, хората са много мили и дружелюбни, града е много красив и уютен. Деня на отворените врати надвиши отчакванията ми, много добре си прекарах и беше много добре организирано. 

    Бих препоръчала на всеки бъдещ студент да посети отворените врати на университета в, който би желал да учи, защото на мен много ми помогна при избора и също така отивайки там можеш да си представиш как ще са следващите 4 години в дадения университет и да получиш отговор на всички въпроси, които имаш."

Яна Александрова, 18-то СОУ "Уилиям Гладстоун", 12 клас, София

"Денят на отворени врати е уникална възможност да придобиете представа за това какво е да живеете в Холандия и какво е да бъдете студент във вашия университет.Лично аз останах удовлетворен от събитието, имах възможност да разгледам града, където евентуално ще живея, също така кампуса на университета, присъствах и на лекции по избраната  от мен специалност, запознах се с преподаватели и студенти, също така видях общежитията. Като цяло бих препоръчал на всеки, които се чуди какво ли е там, да участва в Деня на отворени врати."

Божидар Николов,  МГ "Гео Милев", 12 клас, Плевен

 

Fontys Eindhoven Technology&Business 

Дните на отворените врати в университета във Венло ще се проведат на 17-19 Март 2017. Той важи за програмите:

- Information Communication Technology

- Electrical and Electronic Engineering

- Industrial Engineering and Management

- Mechanical Engineering

- Mechatronics Engineering

Университетът поема за вас една нощувка, изхранвания, и организира програма за посещение на лекции и презентации, запознанство с международни студенти и лектори, разходка из кампуса на университета и града Айндховен. Необходимо е вие да платите за транспортните си разходи и още една допълнителна нощувка.

Инструкции за пътуване за следващата възможна дата:  има полет на 25.11 от София към Айндховен и на 27.11 от Айндховен към София в много удобни часове. Цената на двупосочния билет към дата 23.01.2017 е около 230 лева за двупосочен билет.

Свържете се с нас, за да се запишете за събитието!

 

Avans University of Applied Sciences

Датите на дните на отворените врати в Avans University of Applied Scieces са 15-16 Март 2017г. Какво може да очаквате от университета по време на тях?

 • Подробна информация за програмите International Financial Management, International Business and Management Studies, Environmental Science for Sustainable Energy and Technology, International Maitenance Management
 • Възможност за среща с настоящи студенти и преподаватели на университета
 • Възможност да вземете участие в реални лекции в университета
 • Тур из Бреда
 • Една платена нощувка в хотел със закуска
 • Два обяда и една вечеря

Свържете се с нас, за да се запишете за събитието, поради ограничените места от 25 бройки!

 

Saxion University of Applied Sciences

Дните на Отворените в Saxion University of Applied Sciences ще бъдат на 24-26 Ноември 2016 година в кампусите Апелдоорн и Девентър, а за кампусът в град Енсхеде дните на Отворените врати ще бъдат на 2-4 Февруари 2017 година. За дните 24-26 Ноември, Университетът предлага 20 безплатни билета, а за 2-4 Февруари – 50 безплатни билета. Те включват: 2 нощувки, хранения през периода, трансфери от и до летището. Вие трябва да си платите единствено самолетните билети до Айндховен или до Амстердам. Ако не получите безплатен билет, то пак ще имате възможност да посетите кампусите и да бъдете част от програмата, но ще трябва да заплатите престоя си. Университетът помага за резервиране на хотел или настаняване при друг студент. През първия ден на Отворените врати имате организиран трансфер от летищата, както и организирана вечер от 16:00 до 22:00. На втория ден имате програма от 10:00-17:00 и след това закриване. Имате свободна вечер и на следващия ден отново имате трансфер до летищата. Към 15.09 двупосочния билет от София до Айндховен и обратно е около 120 лева.

 Програмите, които са част от Отворените Врати на 2-4 февруари са:

 • Applied Computer Science
 • Art & Technology
 • Business Information Technology
 • Electrical & Electronic Engineering
 • Fashion & Textile Technologies
 • Game Design & Production
 • Game Engineering
 • International Business & Languages
 • International Business & Management Studies
 • International Finance & Accounting
 • International Human Resource Management
 • IT Service Management
 • Physiotherapy
 • Software Engineering

HZ University of Applied Sciences

Може да посетите университета от 3 Февруари до 5 Февруари 2017 година. Университетът осигурява двете ви нощувки на 3 и 4 Февруари, както и закуски, съботен обяд и вечеря. Вие трябва да си платите единствено самолетния билет, като има много удобен такъв до Айндховен. Пътуването от Айндховен, където ще кацнете, до Влисинген, където се намира университета се осъществява чрез влак. HZ покрива 50 евро от стойността на самолетните Ви билети, стига да помолите Unify за помощ при тяхната резервация. 

Какво още може да очаквате от събитието?

 • Информация за кандидатстването
 • Информация за възможностите за спорт в кампуса
 • Информация за настаняване
 • Информация за възможностите за почасова работа
 • Тур из кампуса на университета и Влисинген
 • Информационни сессии за всяка една програма

Свържете се с нас, за да се запишете за събитието!

Отзиви от вече участвали в събитието студенти:

"Много съм доволен от посещението. Получих отговори на всички въпроси, които имах. Избрах си програма по която да уча и най-много се впечатлих от лабораториите на университета. Всичи бяха мили, усмихнати, позитивно настроени и ми се обърна достатъчно внимание. Всичко беше супер, града ми допада много и също така се запознах и с хора, които може да ми помогнат в бъдеще."

Никола Делиатанасов, НПМГ, 12 клас, София

 

Inholland University of Applied Sciences

Ще може посетиш Inholland University of Applied Sciences на 11 Февруари 2017 година във всички кампуси.Самият университет има кампуси в следните градове: Амстердам/ Диймен, Хага, Делфт, и Хаарлем.  Кой от тях посетите зависи изцяло от програмата от която се интересувате. За да участвате в тези Дни на Отворените Врати трябва да се свържете с нас, за да ви регистрираме  и разбира се да бъдете одобрени от Inholland University of Applied Sciences.

Специалностите, които можете да посетите като част от Отворените врати са:

 • International Business Innovation Studies (Amsterdam/Diemen)
 • Mathematical Engineering (Amsterdam/Diemen)
 • Media and Entertainment Management (The Hague)
 • Aeronautical Engineering (Delft)
 • Tourism Management (Amsterdam/Diemen)
 • International Music Management (Haarlem)

Какво може да очаквате от Дните на Отворените Врати:

 • Срещи с преподаватели от гореописаните програми
 • Срещи със студенти от гореописаните програми
 • Разходка из града
 • Разходка из кампуса на университета
 • Подробна информация на настаняване, почасова работа, разходите за живот и т.н.

Какви разходи да предвидите?

От вас се изисква да заплатите пътуването си до там, престоя си, както и храненията си.

 

Stenden University of Applied Sciences

Дните на отворените врати в кампусите на университета в Леуварден, Мепел и Емен ще се проведат на 11 Февруари 2017. По време на това събитие, ти ще може да разбереш всичко за програмите на английски в университета, да се срещнеш с преподавателския екип и международните студенти на университета.

Примерна програма на събитието за Леуварден:

10:30 - 11:00 - Регистрация

11:00 - 11:45 - Отваряне и въвеждаща презентация

11:45 - 12:30 - Уъркшоп, посветен на Problem-Based Learning

12:30 - 13:30 - Обяд

13:30 - 14:15 - Тур из кампуса

14:15 - 15:00 - Индивидуална програма за всяка специалност

15:00 - 15:30 - Въпроси

15:30 - 16:00 – Срещи със студентите

16:00 - 17:00 – Тур из града

Свържете се с нас, за да се запишете за събитието!

 

Radboud University

Очаквайте скоро информация за предстоящи дни на отворените врати в Radboud!

 

Tilburg University

Очаквайте скоро информация за предстоящи дни на отворените врати в Tilburg!