Йоана

Йоана

Здравейте, слънчеви поздрави от офис Варна. Аз съм Йоана, на 32 години, завършила съм в NHL Stenden- International Tourism Management.

След 12 години прекарани в Нидерландия, съм отново в България. От скоро живея във Варна и с всеки ден откривам този красив, динамичен град.

Избрах да уча в Нидерландия напълно съзнателно. Ако трябва да се върна назад във времето, отново бих направила този избор. За мен, нидерланците са народ, от който може да научим много-борбени, не спиращи да се развиват и откриватели.Обучението е на световно ниво, кампусите са много добре поддържани, приветливи и са място за среща с много националности. Всичко това помага да се изградиш като личност и завършвайки да си един международен кадър.

Завърших Бизнес Администрация на Туризъм Мениджмънта в NHL Stenden University of Applied Sciencе през 2011. Всеки един предмет, който съм учила имаше добавена стойност, не само професионално, но и в личен план. Нищо от наученото не бе излишно- много бизнес насочена специалност, с много маркетинг, мениджмънт, човешки ресурси, право и разбира се всички аспекти от туризъма.

Наскоро трябваше да направя за себе си избор дали да остана в Нидерландия или да се завърна отново в България. Не леко решение, предвид последната ми работа в Нидерландия. Много ми се искаше да намеря, компания която да може да ми даде сходен начин на работа, мислене и да ме подкрепя в желанието ми за развитие. За моя голяма радост отрих UNIFY, където мога да работя по начина, по който съм свикнала досега. Всеки един от колегите е уникален като професионалист,  характер. Много добре се допълваме и си помагаме.

Работата ми в UNIFY е пъстра китка от задачки с много усмивки. Нито един ден не е идентичен от предходния. За нас всеки бъдещия студент е много важен, защото преди години сме били на неговото място и знаем колко е трудно вземането на правилното решение и избиране на специалност, която ще я изучаваш с желание и след това ще имаш добра реализация. Стремим се да дадем най- доброто и актуално като информацаия. За да постигнем това сме в постоянна връзка с университети и нашита студенти, които учат сега в Нидерладия. Следим от близо развитието на училищата в България. Срещаме се често с директори, преподаватели и ученици. Наблюдаваме както работния пазар тук, така и в Европа. Ежедневно сме в срещи с бъдещи студенти и техните родители, пишеем статии, организираме събития,курсове, лайф срещи и със сигурност пропускам нещичко. Тази динамика е имменно живеца в работата и дава вдъхновение.

Колегите ми, студентите- които са толкова различни, техните родители, нашите колеги от университети и училищата са моето вдъхновение. От всеки един от тях има какво да се научи.

 

 

 

Logo