Гергана

Гергана

Здравейте! Казвам се Гергана и съм консултант в UNIFY.

Преди години, когато завършвах училище, не знаех къде ще ме отведе животът, но пък усещах, че езиците и литературата са моята страст и затова записах бакалавърска степен по Английска филология в Софийски Университет. По време на обучението ми започнах да преподавам и да работя с много хора от англоезични страни и покрай контакта с тях реших, че искам да пътувам и живея в чужбина. Работих като преподавател по английски език на италианския остров Сардиния, в Прага и в едно малко градче в Англия. Тези преживявяния ми донесоха страшно много – както приятели и опит, така и себепознание. Осъзнах, че съм човек, който има нужда да се предизвиква, да трупа знания и да изследва непознати територии. Така реших да запиша магистратура по Литература в Холандия. Приеха ме в Университет Лайден и заминавайки не подозирах колко невероятно ще бъде моето холандско приключение.

Влюбих се в държавата, бях безкрайно доволна от образованието, което получих там, и се чувствах истински у дома си. Университетът ми предложи точно това, което бях търсила дотогава – свобода да избирам какво да уча, да бъда креативна и независима, но в същото време подкрепяна и мотивирана от преподавателите ми. Бях очарована от гостоприемството на холандците и от отношението на професорите към всеки един студент. А животът в Холандия ми предостави една богата международна среда, в която имах възможност да се запозная с много различни хора и култури.

Макар и вече да не съм в Лайден, все още чувствам, че Холандия е голяма част от живота ми и затова станах част от екипа на UNIFY. Щастлива съм, че работя с хора, с които споделяме тази обич към страната. Вярвам, че това прави не само работата ни, но и помощта, която Ви оказваме, специална – искрено се радваме, че можем да съдействаме на млади хора, които тепърва ще минат по пътя, който ние сме извървели.

В работата си като консултант се срещам с много амбициозни и интелигентни млади хора, което ме зарежда и прави дните ми динамични и вълнуващи. Знам колко трудно може да бъде решението какво да учиш, когато си едва на осемнадесет, затова съм тук да направя този процес възможно най-спокоен и лесен за Вас. Ще се радвам да Ви споделя моя опит и да помогна в избора на правилния университет и специалност за Вас!

Бъдете смели и не се отказвайте 😊

Logo