Дебора

Здравейте,

Казвам се Дебора Харманджис на 26 години съм от град Нова Загора. 

През 2016та година завърших Международен Бизнес ( International Business  Management Studies) във Фонтис, Венло и от там започна всичко.

Толкова бях свикнала с Холандия, че в момента в който от университета ми казаха ,че са ми дали контактите на фирма която се занимава с образование в Холандия веднага реших да приема поканата за интервю от Юнифай. Хареса ми това че работата е много гъвкава, пътувания, контакти и много различни хора.

Oт първия ми работен ден смея да кажа, че работата ми в Юнифай е едно голямо предизвикателство за мен. Всеки ден има нещо ново и различно което те кара да излезнеш от зоната си на комфорт.

Не мога да пропусна да спомена и екипа с който работим заедно. Кафето с колегите ми е най-сладко, дават ми енергия за целия ден – работата си върви винаги. Проверка на документи, разговори и срещи с кандидат студенти и родители. Кандидатстването е най-важната стъпка от целия процес, която всеки един от нас изпълнява отговорно.

С какво се гордееш най-много в твоята работа?

Горедея се с екипа , който създадохме през годините, изключително много изпратени и доволни студенти и не на последно място се гордея със себе си защото успях да развия непозодозирани от мен качества.

Надявам се да продължаваме в същия дух и да се стремим за все повече студенти, събития и много пътувания с които да развием нас самите и целия ни екип.

 

Кое е нещото, което те вдъхновява в работата ти?

Студентите  - Всяка една усмивка , реакция или писък от студент който току що е разбрал че е приет.

Родителите , които всъщност са най-притеснени , но въпреки това ми се доверяват напълно.

Last but not least Колегите с които всеки ден  достигаме високи върхове ЗАЕДНО!

P.S

Преди да започна да работя в Юнифай бях по-плаха, не обичах предизивкателствата , не можех да премина зоната си на комфорт. Сега , няколко години по-късно – това е любимата ми част – нови пътувания, нови хора и най вече предизвикването на личността ми.

До всички вас които още се колебаете дали да кандидатсвате и не сте сигурни дали ще свикнете в друга страна – опитайте – това направих аз и няма да повярвате колко приключения открих.

 

Дерзайте и ако имате нужда от помощ – свъжете се с мен

Logo