Ана

Ана

 

 

Здравейте, аз съм Ани и отговарям за консултантския процес в UNIFY.

Аз съм единственият член на екипа на UNIFY, който не е завършил в Холандия. Това се компенсира с моя над 12 годишен опит в сферата на образованието в чужбина, който имам. Разбира се, била съм в повечето университети, на които UNIFY е официален представител, така че информацията от първа ръка не се губи J

Избрах UNIFY по безумно хубав и непринуден начин. Познавам Милена – основател на UNIFY още когато беше студентка в BREDA University. През годините сме работили заедно и в какъвто и проект да сме имали допирна точка, винаги е минавал с голяма лекота.

В един момент така ми се стече живота, че имах повече свободно време, отколкото мога да понеса, и реших, че ще работя като фриленсър. Свързах се с Милена и първоначално работех на база различни проекти. Не след дълго така се развиха нещата, че имаше нужда от повече и започнах на пълен работен ден. Всичко се случи супер естествено, което го прави и хубаво.

Това, което ме привлече в UNIFY е тотално различният подход на фирмата както към работата, така и към студентите. Звучи като клише, но искрено вярвам, че е така.  Липсата на амбиция нещата да се случват на всяка цена е качество, което се среща рядко, не само в образователния бранш, но и навсякъде в бизнеса.

Предизвикателството в личен план е, че аз съм най-възрастният член на екипа. Винаги досега съм работила в среда, в която са преобладавали мои връстници или колеги, които са по-големи от мен. Да работя с колеги, които са 5-10 години по-малки от мен е адски зареждащо и ново. Високата динамика и правенето на различни неща всеки ден са малка част от нещата, които ми харесват. Свободата да давам идеи и да ги реализирам е може би най-ценното за мен в UNIFY. От опит мога да кажа, че не всеки работодател е готов да даде свобода за промяна или подобрение на процеси, което е функция от много обстоятелства, разбира се. В UNIFY  я имам изцяло.

Всеки работен ден е различен. Няма ден, който да си прилича с предишния, което е супер. В много смях обикновено. Освен стандартните неща като мейли, отговаряне на съобщения, комуникация с колеги и студенти, отговарям за цялостния процес по рекрютмънт = юркам хората за различни неща J Б лагодарна съм, че колегите ми ме приемат такава, каквато съм, и успяваме да се сработим и да движим нещата напред.

Най-много се гордея с проектите, които успях да реализирам заедно с екипа, свързани със сайта www.unify.bg. Освен цялостното ребрандиране на страницата, има изключително много функционалности, които сме добавили, както и онлайн платформата за кандидатстване -  огромно улеснение за нашите студенти, която е вече факт. Горда съм, че екипът ни е така устроен, че поставя на първо място интересите на студентите и се стремим да намерим най-добрата програма и университет за човека.

Това, което ме вдъхновява не само в работата, но и в личен план винаги са Хората. Не само екипа, но и студентите, с които се срещаме всеки ден.
Има една фраза, която се учи в бизнеса, свързан с услуги – хората в сферата на услугите трябва да “people pleasers”. Ние в UNIFY сме „People Lovers“ – иначе нещата просто не се получават. Това е някакво неписано наше мото – всички до един сме такива.

 

Logo