International Master in Management of IT

Tilburg University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.06.2022

International Master in Management of IT е академична магистърска програма на английски език между университетите IAE Aix-Marseille Graduate School of Management, Aix-Marseille Université (Франция), University of Turku (Финландия) и Tilburg University.

Информационните и информационните технологии (ИТ) все повече се превръщат в неразделна част от продуктите и услугите и формират основата на бизнес процесите. Организациите трябва да знаят как да правят правилния избор по отношение на новите информационни системи и в същото време да гарантират, че съществуващите бизнес процеси продължават да получават висококачествена услуга от ИТ. Получаването на повече полза от ИТ е все по-важна компетентност на всяка една организация. Тази програмата е разработена, за да отговори на тези нови предизвикателства, свързани с информацията и управлението.

В края на програмата, студентите получават 3 магистърски титли, по една от всеки университет партньор.

 

Местонахождение: Марсилия, Франция; Турку, Финландия и Тилбург, Холандия

Продължителност: 2 години

Основни предмети: Finance, General Management, ICT, Business Process Integration, Business Analytics

Кариери: в разработването на информационни и бизнеса стратегии, информационен служител, консултантска дейност в областта на прилагането на ИТ, развитие в международни софтуерни къщи и консултантски агенции

 

 

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo