Robotics Systems Engineering

Saxion University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.06.2024

Чисто нова програма за промяна в областта на роботиката! В тази нова магистърска програма ще научите какво е необходимо за разработването на роботизирани системи като автономни роботи и интелигентни промишлени системи. Програмата съчетава практически опит в инструментите и методологията за системно инженерство с най-съвременната роботика. Като професионална магистърска програма, ние се фокусираме върху практическото приложение на най -новото технологично развитие.Robotics Systems 010.jpg

По време на тази 1,5 -годишна програма ще се запознаете с всички аспекти на развитието на роботизирана система. Вашите познания по роботика и системно инженерство се прилагат директно в различни проекти и казуси. Освен това ще развиете умения и отношение, необходими за сътрудничество в мултидисциплинарни екипи и ще разгледате системите от различни технически гледни точки.

Като стартиращ системен инженер ще работите заедно със специалисти в областта на проектирането, реализирането, интегрирането и оценяването на сложни системи. Вашият преглед на роботизираната система ви позволява да вземате решения относно интерфейса между домейни. С натрупването на опит можете да се развиете в системен архитект, специализиран в проектирането и интегрирането на системата. Или разширете дейностите си, за да станете ръководител на проекта.

 

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo