Fashion and Textile Technologies (Short Degree Program) 1 year

Saxion University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2021

 

 

Fashion and Textile Technologies е професионална бакалавърска програма на английски в университета Saxion.

Програмата е с продължителност 1 година и е предназначена за студенти, които имат вече завършена бакалавърска степен /или им предстои завършване в годината на кандидатстване/.

Тази уникална програма не е просто модно образование. Можете също така да се научите да използвате материалите по съвсем нов начин. Например: възможно ли е да се зарежда смартфон чрез спортно облекло? Ще купувате продукти от партньори в чужбина, разработвайте нови, устойчиви материали и работите по създаването на собствена колекция. В края на програмата сте станали предприемаческа мода и професионалист в текстила.

Fashion and Textile Technologies ще ви превърне в специалист по мода и текстил. По време на обучението ще придобиете опит от първа ръка с работата в индустрията и ще се специализирате, като изберете насока, която е най-подходяща за вашите таланти.
Международната индустрия по текстил и облекло е една много динамична среда. За да бъдеш успешен производител в тази сфера, трябва не само да разчиташ на техническите си познания за текстила, но и на разбирането на принципите за воденето на бизнес на тази сфера.

Програмата „Fashion and Textile Technologies“ е структурирана около следните модули:
Материали (технологии)
Иновациите и брейнстормингът са от решаващо значение в частта „Материали“. Ако мислите за новаторска идея, ще проучите пазара, за да видите дали вашата идея е постижима или не. След това заедно с вашата група ще приложите идеята: какви материали могат да се използват, как изследваме и какви лабораторни тестове трябва да извършите?
Колекция (творчество)
Как да събера колекция за нова полицейска униформа? Как мога да накарам полицай да излъчва авторитет и в същото време да изглежда хладно? Дали униформата е удобна за носене и е хубаво да се гледа?
Търговия (бизнес)
Къде ще купя тези дънки или този килим? Как да гарантирам, че купувам отговорно и устойчиво? Колко трябва да струва? Гарантира ли това правилните нива на качество и удовлетвореност на клиентите?
В бъдещето
Ще посетите техническа и модна компания, започнете да работите върху вашето портфолио и помислете кои професии ви харесват. Можете също така да разберете какво трябва да стигнете до там.

Обучението е структурирано 40 % теория и лекции, 45 % пратичекса работа и проекти и 15 % кариерно консултиране и ориентация.
 

Местонахождение: Енсхеде, Холандия

Продължителност: 1 година

Възможни кариери: в модната индустрия, интериорния дизайн и производствения сектор като асистент мениджър поръчки, специалист продукция, мърчандайзер, младши продуктов мениджър, младши логистичен мениджър, мениджър продажби, мениджър качествен контрол

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo