Master Media Innovation

Breda University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

Media Innovation е магистърска програма на английски в университета Breda University. Програмата има близко сътрудничество с международни партньори. Тази програма е специално създадена за професионалисти в медийната индустрия и предоставя на своите студенти задълбочени познания за процесите в цифровите медии и връзката на теорията и практиката в сферата на медиите.

Това е първата и единствена акредитирана магистратура в Холандия в сферата на медийните иновации.

Водещият принцип на програмата е това, че успешните медийни иновации често не са нови продукти, а са основани на съществуващи разпознаваеми елементи. Тези елементи или кодове са основните камъни в строежа, които могат да бъдат намерени във всяка медия.  Когато студентите са способни да разбират кодовете, които седят зад медийните продукти, то те могат да направят нови връзки и да стигнат до нови концепции, които са иновативни и ориентирани към бъдещето.

Програмата има уникален подход. Той ще накара студентите да придобият аналитични умения, да гледат извън повърхността на цифровата медия и да различават повратните дигитални процеси. Също така, те ще се научат да превръщат аналитичните теории в основите, върху които да градят утрешните медийни продукти. По време на обучението, студентите ще трябва да разработят и представят няколко свои нови концепции.

Местонахождение: Villa Heideheuvel – Media Park Hilversum

Продължителност: 1 година

Основни предмети: Development of Media, Media Theory, Business Models, Media Technology, Communication Studies и други

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo