Affective Neuroscience

Maastricht University

Свържи се с нас

095 maastricht health campus 550x280 um

Магистратурата International Affective Neuroscience е двугодишна програма на Английски език в Университета Маастрихт. Програмата е следдипломна изследователска магистратура на афективни разстройства и съвместна степен на университетите Маастрихт и Флоренция. Програмата е предназначена за висшисти в областта на медицината, психологията и поведенческите науки като се фокусира върху най-новите разработки в областта на тревожността, депресията и неврологията на емоциите.

Научно изследване
Университетът Маастрихт предлага амбициозна програма, която дава възможност да навлезете в областта на научните изследвания. Основният компонент на програмата е индивидуален изследователски проект. Под ръководството на ментор Вие ще проведете научно изследване, като резултатите от него ще бъдат публикувани в партниращо издание. Вие ще имате възможността да допринесете към потока на нови знания за механизмите на емоциите.

Дистанционно обучение

Основната част от учебната програма е провеждането на индивидуален изследователски проект, който всеки студент ще проведе в неговата собствена страна.. Магистратурата Affective Neuroscience предоставя възможност да се комбинира с настоящата ви работа. През това време ще се провеждат електронни семинари и ще се поддържа връзка чрез интернет.

Програмата сътрудничи с учени от университетите в Маастрихт, Флоренция, Париж Дидро, Тел Авив, Bristol, Бон и Imperial College London.

Диплома

Завършвайки, Вие получавате диплома от Маастрихтския Университет, както и от този във Флоренция.

Местонахождение: Маастрихт, Холандия

Продължителност: 2 години

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

** Магистратурата започва със задължителен летен курс през юли месец

Такса: 2250 евро/ Допълнително информация, относно разходите тук.

Logo