Mechanical Engineering

HAN University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.08.2022

Mechanical Engineering е професионална бакалавърска програма на англоийски език в университета HAN.

Как можем да конструираме машини, използвайки по-малко материал? И как можем да накараме тези машини да работят на възобновяема енергия? А какво ще кажете за взаимодействието човек-машина? Бъдещето поставя големи предизвикателства пред инженерите-механици. Aко искате да станете част от това предизвикателство, тази програма по механо инженерство в HAN, е точно за вас!

Програмата има два основни фокуса - единият е върху mechanical engineering, а другият върху Energy Systems Engineering. освен работата върху машини, ще имате досат дисциплини свързани с енергийните системи и това как да правите устойчиви енергийни системи, които да хабят минимален енергиен ресурс.
Като студент по Mechanical Engineering, ще си сътрудничите с други дисциплини. В крайна сметка, част от учебната програма са уменията за решаване на различни проблеми и комуникация.

Започвате от малки проекти със студенти от Електротехника и Електронна техника. С напредването на курса работите върху все по-големи проекти. И с все повече дисциплини. Именно затова специалността е доста широкообхватна.

Ще прекарате третата година като стаж по специалността в определна компания. В последната година ще подготвяте дипломната ви работа ще бъде казус на определeна работеща компания.

Местоположение: Арнем, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: Третата година (около 6 месеца) в Холандия или в чужбина

Основни предмети: Mechanical Engineering, Construction Design, Energy Systems, Automation и др.

Kариерна реализация:  Строителен инженер, продуктов дизайнер, механен инженер, мениджър проекти, Мениджър енергийни системи и др.
Условия за кандидатстване:  Може да се свържете с нашите консултанти ТУК . 

 

Logo