ICT & Media Design

Fontys Venlo University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.06.2022

dd429596 8294 4958 ae55 79ad23d98a01 how to apply

ICT & Media Design се занимава с проектиране и развитие на връзката и взаимодействието между хората и медийните технологии. Ще се научите да общувате с потребители, клиенти, да разработвате нови концепции, да създавате прототипи.

1-ва година на обучение

Първия семестър е еднакъв за всички студенти в ICT. Този семестър включва курсове като основи на ICT, управление на проекти, математика и програмиране в C# и професионални ориентации.

2-ра година на обучение

Втората година на обучение се състои от два семестъра със следните теми: Technology driven Innovation и Human driven Innovation, като целта е да се научите да експериментирате с различни технологии и да се обучавате като медиен дизайнер, за да създавате различни продукти за клиенти, взаимодействие с потребителя, визуализация на данни, медийни инсталации.

Ще се научите да правите иновации с потребителите като отправна точка. На базата на брифинг от клиент разработвате иновативен, интерактивен медиен продукт. Партньорите в образованието, лекторът „Interaction Design“ и експертите от областта предоставят актуални и творчески казуси, по които ще работите през този семестър. 

Трета година: Стаж в компания

Четвърта година

Стартирате собствена компания (Start-up) и вашия дипломен проект. Със стартирането си ще решите един важен социален проблем. Ще създадете услуга или продукт и ще определите самоличност за вашата компания. Медийната кампания за стартиране на услугата или продукта и всички медийни продукти за подкрепа на кампанията. Научните изследвания и развитието са ключови за този семестър.

 

Местоположение: Айндховен, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: Tретата година в международна компания

Основни предмети: Programing in C#, Databases, Mathematics, Computer Systems, Management&Organization, International Marketing, Business Economics и други

Logo