Mechatronics

Fontys Venlo University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.06.2022

Mechatronics е професионална бакалавърска програма в университета Fontys Eindhoven, в която преподаването се извършва на английски.
Програмата е смесица между три професионални дисциплини – електро-инженерство, машинно инженерство и компютърно инженерство. Професионалистите в мехатрониката не създават дизайн от гледна точка на само една дисциплина, а мислят за дизайн от различни перспективи.
По време на първата година на обучението, студентите ще се запознаят с основните теми в дисциплините на електро, машинното и компютърното инженерство. От втората година започва задълбочено изучаване на дисциплини от машинното инженерство като механика, съпротивление на материалите, динамика, машинни части, наука за материалите и теория на дизайна.
В допълнение са добавени дисциплини като основи на принципите на автомобилната индустрия и компютри и компютърни процеси. Също така, продължава изучаването на основите на електроинженерството, в чийто курс студентите ще научат много повече от теория, защото този курс комбинира теорията и практиката. Студентите ще се научат как да разработват машини, как да работят с тях и как да ги обслужват и поддържат.
След завършването на тази бакалавърска програма, студентите са готови към кариера в сферата на мехатрониката като напълно обучени специалисти.

Местонахождение: Айндховен, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: третата година в компания от индустрията

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

 

Logo