ICT & Business

Fontys Venlo University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.06.2022

ICT & Business е професионална бакалавърска програма на английски език в университета Fontys Eindhoven, в която студентите се обучават как да бъдат пълни IT-специалисти в сферата на бизнес информационните технологии. Със знанията, получени в тази програма, студентите могат да работят като анализатори на високо ниво на информационните системи или мениджъри в IT сектора.
Това бизнес обучение, комбинирано с IT-дисциплини, е все по-разпространено в днешно време, защото то учи да бъдат подобрени бизнес процесите чрез IT и също така как да станат по-бързи, евтини и ориентирани към клиента. Бизнес IT-специалистите знаят как да комуникират еднакво добре, както с мениджмънта, така и с клиентите, за да разберат от какво се нуждае организацията.
Fontys University of Applied Sciences е гаранция за това, че всеки студент ще получи комбинация от теоритични дисциплини и практическо обучение, и затова всеки един от студентите там има възможност да изкара два семестъра в професионални стажове в международна компания в Холандия.
След завършването на тази бакалавърска програма, нейните студенти ще получат диплома Bachelor in ICT (Information and Communication Technology).

Местоположение: Айндховен, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: третата година (втория семестър) в международна компания

Основни предмети: Programing in C#, Databases, Mathematics, Computer Systems, Management&Organization, International Marketing, Business Economics и други

Условия за кандидатстване: Mоже да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

 

Logo