Automotive Engineering

Fontys University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.06.2020

Automotive Engineering е 4 годишна бакалавърска програма на английски език във Fontys University of Applied Science, кампус Венло, която стартира месец септември 2020 година.

По време на програмата, студентите ще изучават сферата на автомобилното инженерство и всички стъпки от изграждането на един автомобил - от дизайна, до неговото създаване и изпробване. Фокусът на програмата е върху създаването на иновативни електрически превозни средства, проектирането на устойчиви навигационни и комуникационни системи и създаване на симбиоза между автомобила и околната среда. Целта на програмата е да създаде експерти в сферата на автомобилостроенето, които да спомогнат с решаването на проблеми в индустрията, като замърсяването на въздуха причинено от природните горива. 

Част от занятията ще бъдат изучавани във високотехнологичен кампус в град Хелмонд, където студентите ще могат да се възползват от съоръжения за автомобилостроене и да приложат на практика теорията изучавана в класната стая. Практическите проекти са излючително важна част от програмата и заедно с теорията изучавана чрез лекции и семинари, спомагат за развитието на автомобилните инженери на бъдещето. 

Местонахождение: Fontys Campus Venlo; High Tech Automotive Campus Helmond

Продължителност: 4 години

Стаж: Да

Изучавани предмети: Automotive Applied Technology, Mechanics & Design, Basic Programming, Virtual Engineering, Control Engineering, Vehicle Dynamics, Mathematics, Electronic Systems, Materials & Malfunctioning и други. 

Повече информация относно възможността за посещение на Fontys UAS кампус Венло и участие в ден на отворените врати в който да разберете повече за програмата на място, може да видите тук

Logo