Automotive Engineering

Fontys Eindhoven University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.06.2022

Automotive Engineering е 4 годишна бакалавърска програма на английски език във Fontys University of Applied Science, кампус Айндховен , която стартира месец септември 2020 година.

По време на програмата, студентите ще изучават сферата на автомобилното инженерство и всички стъпки от изграждането на един автомобил - от дизайна, до неговото създаване и изпробване. Фокусът на програмата е върху създаването на иновативни електрически превозни средства, проектирането на устойчиви навигационни и комуникационни системи и създаване на симбиоза между автомобила и околната среда. Целта на програмата е да създаде експерти в сферата на автомобилостроенето, които да спомогнат с решаването на проблеми в индустрията, като замърсяването на въздуха причинено от природните горива. 

Част от занятията ще бъдат изучавани във високотехнологичен кампус в град Хелмонд, където студентите ще могат да се възползват от съоръжения за автомобилостроене и да приложат на практика теорията изучавана в класната стая. Практическите проекти са излючително важна част от програмата и заедно с теорията изучавана чрез лекции и семинари, спомагат за развитието на автомобилните инженери на бъдещето. 

Местонахождение:  Айндховен, Нидерландия

Продължителност: 4 години

Стаж: Да

Изучавани предмети: Automotive Applied Technology, Mechanics & Design, Basic Programming, Virtual Engineering, Control Engineering, Vehicle Dynamics, Mathematics, Electronic Systems, Materials & Malfunctioning и други. 

Повече информация относно възможността за посещение на Fontys UAS кампус Венло и участие в ден на отворените врати в който да разберете повече за програмата на място, може да видите тук

Logo