Computer Science and Engineering

Delft University of Technology

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.01.2022

Програмата Computer Science & Engineering е класирана на 1-во място в Холандия, като университетът Delft е най-високо поставеният холандски университет в сферата на технологиите и инженерството във всички световни класации. TU Delft има общо 9 дисциплини поставени в топ 20 на световните класации.

Програмата Computer Science & Engineering е с лимитирана квота за прием и сложна процедура по селекция. Ако искате да получите повече информация относно кандидатстването и условията за прием, можете да се свържете с нашите консултанти ТУК

Самоуправляващи се автомобили, навигация на смартфони, персонализирани предложения въз основа на сърфинг поведение и роботи в здравеопазването – това са само част от нещата, с които ще се занимаваш. По време на програмата ще научиш как да разработваш софтуери и всичко за обработката на данни за интелигентни системи. Това може да включва медицински системи, системи за сигурност и може би дори как да създадеш новия YouTube. Програмата се фокусира върху математически анализи и моделиране, логически разсъждения, алгоритми за програмиране и работа с езиците за програмиране.

От важно значение е и работата в екип, като във всеки семестър ще работиш по проект с група от състуденти.

Местонахождение: Делфт, Холандия

Продължителност: 3 години

Срок на кандидатсване: 15.01.2022

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo