Aerospace Engineering

Delft University of Technology

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.01.2022

Програмата по Aerospace Engineering е класирана на 17-мо място в света според класацията Shanghai 2019, като университетът Delft е най-високо поставеният холандски университет в сферата на технологиите и инженерството във всички световни класации. TU Delft има общо 9 дисциплини поставени в топ 20 на световните класации.

Програмата Aerospace Engineering е с лимитирана квота за прием и сложна процедура по селекция. Ако искате да получите повече информация относно кандидатстването и условията за прием, можете да се свържете с нашите консултанти ТУК

Как да направим самолетите по-устойчиви? Как да проектираме сателит, който може да следи температурите на земята? В бакалавърската програма по Aerospace Engineering ще научиш всичко това и много повече. В допълнение към изучаването на основната наука, която стои зад тези иновации, ще научиш и как да проектираш системи, да комбинираш различни дисциплини, да работиш в международни екипи, да мислиш извън зададени рамки и да общуваш ефективно. Тези умения са от съществено значение за проектирането и оптимизирането на спътници, хеликоптери, самолети и ветрогенератори и са незаменими в свят, в който устойчивостта става все по-важна.

Като студент по аерокосмическо инженерство ще тестваш аеродинамиката във вятърните тунели, ще изчисляваш сателитни орбити, ще тестваш материали в лаборатории, дори може да се наложи да проектираш революционен хеликоптер. Накратко, ще работиш по всички дисциплини на аерокосмическата техника. Самолетите, ракетите и сателитите са заложени в основата на учебния материал, за да ти помогнат да развиеш важни технически знания.

В допълнение към техническата основа, ще научиш как да ръководиш процеси с цел разработването на нови продукти. Ще се запознаеш и с проекти, станали възможни чрез тази комбинация от знания – например соларната кола NUNA.

Logo