от Студенти за Студенти

от Студенти за Студенти

„От студенти за студенти“ е инициатива на кариерно и образователно консултантската компания UNIFY, чиято цел е да помага на бъдещите студенти като ги насочва в началните стъпки към кандидатстването и образованието в Холандия.

UNIFY е единствената компания, която се състои от млад екип, получил своето образование в Холандия, което им позволява да предложат висококачествено консултиране в сферата на образованието извън България. Кой най-добре би могъл да разкаже за живота и образованието в Холандия, ако не някой, който вече е минал по всички стъпки, които предстоят на бъдещите студенти?

“Всичко, което знаем, знаем благодарение на нашия личен опит, който сме готови да споделим. Нашата работа не се ограничава само до успешния прием в университет – ние сме до нашите бъдещи студенти по време на целия им път до пристигането им в Холандия, като организираме множество срещи и мероприятия, за да ги запознаем с всеки един детайл покрай заминаването и установяването им в новата страна. Ние се отличаваме с личното си отношение към всеки един кандидат-студент, вярвайки че всеки ученик има собствен талант и личност, към които трябва да се подходи подобаващо. Именно затова много от нашите студенти ни възприемат като приятели.”

Също така “От студенти за студенти” организира различни събития с цел популяризиране на образованието в Холандия и осведомяване на всички кандидат-студенти за възможностите за получаване на образование извън България. Много хора вярват, че образованието в чужбина е достъпно само за малка част от българските ученици. Нашата цел е да им покажем, че това не е така и образованието е достъпно за всички, които са достатъчно мотивирани да заминат.

Ако желаеш екипът на "От студенти за студенти" да направи лекция за образованието в чужбина в твоя град или твоето училище, то може да се свържеш с UNIFY, за да заявиш това.

Logo