Мисия и Визия

Мисия и Визия

СТРАТЕГИЯ

UNIFY означава UNIversity For You (Университет За Вас). Нашата основна задача е да помагаме на мотивирани студенти от България с техният избор на учебна програма, процес на кандидатстване, прием и първите им стъпки по време на обучението им в Холандия. Както сигурно сте забелязали, има много неща, които трябва да се проучат, когато решите да кандидатствате в чужбина. В повечето случаи, когато започнете да търсите информация, след известно време започвате да се чувствате още по-объркани, а когато вземете финалното решение какво да учите се появява „цунами" от въпроси, свързани с процеса на кандидатстване и живота в Холандия. UNIFY е официален представител на едни от най-добрите университети в Холандия, защото искаме нашите студенти да имат достъп само до най-добрите образователни програми в Холандия, които са обявени за номер едно в своята сфера. UNIFY има личен подход към всеки свой студент и неговите родители. Какво правим за нашите кандидат-студенти може да прочетете ТУК.

Основната ни стратегия е да помагаме на кандидат-студентите да изберат най-подходящата за тях специалност и университет в чужбина и да имат реални очаквания за това, както им предстои. Вярваме, че това може да стане, само с персоналните професионални консултации с нашите специализирани образователни консултанти, всеки от които е завършил своето образование в Холандия и може да разкаже всичко на бъдещите студенти. 
 

ЦЕННОСТИ

1. EXCELLENCE - Work hard and do things better than anyone else in the industry.

2. ENERGY - Capture opportunities and make things happen.

3. EXCITEMENT - Be open, honest to clients, RESPECT partners and emoloyees and realize that we are stronger together, working on win-win situations to create excitement.
 

МИСИЯ

Мисията на UNIFY е да бъде интересна и иновативна компания, предлагаща кариерно ориентиране и консултиране на ученици. Ние искаме да им помогнем да изберат правилната за тях специалност, университет и бъдеща професия, както и да улесним процесът на успешно кандидатстване в университет в чужбина и да ги подготвим максимално за това, което ги очаква. 

ВИЗИЯ

За да осъществи мисията си, UNIFY иска да:
• Бъде ефективен, използвайки интелигентен и опростен начин на управление;
• Да бъде най-добрият в областта със своите:
    o Персонално отношение;
    o Професионален подход;
    o Качество на услугите;
    o Безплатни предлагани услуги;
• Предлага на служителите си предизвикателна работа всеки ден, в рамките на интелигентен начин на управление.

unify logo

Logo