Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Radboud University

 logo-l-uk

Radboud University е изследователски университет, който се намира в Нeймехен – един от най-старите градове в Холандия, чиято история може да се прослед от римско време. В днешно време града има около 165 000 жители, 30 000 от които са студенти.
Ако решиш да учиш в Radboud University, ти ще учиш в университета, който най-бързо се издига в международните класации на университетите. Още един интересен факт за университета е, че Новеловият лауреат по физика за 2010 година е професор и студент-докторант, учещ в Radboud University. Университета е с отлична репутация, и бъдейки негов студент, ще ти бъде предложено най-качественото образование в сферата на изследванията и науката.
Тази година, престижната холандска класация Keuzegids награди Radboud University за най-добър традиционен университет в Холандия за 2015 година.
Персоналния стил в обучението на университета ти дава възможност да работиш много близко с водещи изследователи и преподаватели в интерактивни малки класни стаи. Също така, можеш много лесно да се свържеш с преподаватели, за да обсъдите твоите проекти.
Кампуса на университета предлага много добри университетски съоръжения. Всички те са разположени заедно на площ от един квадратен километър: стаите за лекции и изследователските лаборатории, университетската болница, библиотеката, офисите, жилищата на студентските организации, спортния център и книжния магазин.
Всички занятия се провеждат на едно място. Международните студенти имат право да ползват същите услуги и блага на университета, както и холандските.
Университета предлага 8 бакалавърски програми на английски език и около 35 магистърски програми на английски език.

 

Програми:

Бакалавърски програми
Магистърски програми