Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

от Студенти за Студенти

„От студенти за студенти“ е инициатива на кариерно и образователно консултантските фирми UNIFY и VisionForEducation, чиято цел е да помага на бъдещите студенти като ги насочва в началните стъпки към образованието в чужбина.

Двете компании се състоят от млад екип, получил своето образование в чужбина, което им позволява да предложат висококачествено консултиране в сферата на образованието извън България. Кой най-добре би могъл да разкаже за живота и образованието в Холандия, Великобритания, Швейцария или друга страна, ако не някой, който вече е минал по всички стъпки, които предстоят на бъдещите студенти?

“Всичко, което знаем, знаем благодарение на нашия личен опит, който сме готови да споделим.. Нашата работа не се ограничава само до успешния прием в университет – ние сме до нашите бъдещи студенти по време на целия им път до пристигането им в чужбина, като организираме множество срещи и мероприятия, за да ги запознаем с всеки един детайл покрай заминаването и установяването им в новата страна. Ние се отличаваме с личното си отношение към всеки един кандидат-студент, вярвайки че всеки ученик има собствен талант и личност, към които трябва да се подходи подобаващо. Именно затова много от нашите студенти ни възприемат като приятели.”

Също така “От студенти за студенти” организира различни събития с цел популяризиране на образованието в чужбина и осведомяване на всички кандидат-студенти за възможностите за получаване на образование извън България. Много хора вярват, че образованието в чужбина е достъпно само за малка част от българските ученици. Нашата цел е да им покажем, че това не е така и образованието е достъпно за всички, които са достатъчно мотивирани да заминат.

Ако желаеш екипа на "От студенти за студенти" да направи лекция за образованието в чужбина в твоя град или твоето училище, то може да се свържеш с UNIFY, за да заявиш това.

От екипа на “От студенти за студенти”